WWW.AANZITLADDERS.NL

Tel. +31 615310020 Gerdinand Breen Laurens de Grootlaan 12 6732 CM Harskamp 

Levering voorwaarden:

Onze aanzitladders en kansels worden geleverd door betaling van de factuur vooraf gaande van goedkeuring offerte door de klant. Hierna worden de aanzitladders en kansels naar uw wens gemaakt en afgewerkt. U wordt in kennis gesteld zodra de aanzitladders/kansels klaar zijn, waarna deze op onderstaand adres te zijn af te halen.

Onze aanzitladders zijn van keteldruk geïmpregneerd  hout vervaardigd en geven een lange levensduur, maar vergen na enige jaren wel onderhoud en controle op slijtage. Wij adviseren dan ook om de drie jaar de aanzitladders op nieuw te behandelen met een impregneermiddel.

Inmiddels zijn onze producten getest op veiligheid en functionaliteit en dragen het Duitse KWF keurmerk. www.kwf-online.org

Gebruik en het plaatsen is voor eigen verantwoordelijkheid van de koper.

Al onze producten worden als bouwpakket geleverd behalve de Ladders en klapladers deze zijn reeds voor gemonteerd. Een gedetailleerde bouw beschrijving wordt  bij aflevering en via mail bijgevoegd.                            Boven genoemde prijzen zijn incl. btw bij afhalen locatie  Kootwijkerbroek

De Kansel deuren zijn niet voorzien van sluitwerk dan alleen de bijgeleverde schuifjes. 

BEZORGKOSTEN:

Bezorgkosten binnen Nederland van af een bestelwaarde van €1000,00  start tarief € 100,00  en wij berekenen € 0,55 ct per km.

Bezorgkosten van af een bestelwaarde van € 1250,00  Zeeuwse en wadden eilanden, België en Duitsland bezorgkosten € 350,00 . Gratis bezorging bij bestellingen van af € 7500,00. 

Prijzen geldig vanaf  1 januari 2022 

De Klant is verantwoordelijk voor het lossen  en dient voor het lossen zelf zorg te dragen